Home


Vakantiehuis aan de Belgische Kust huren | Vakantie in ontspannen badplaatsen

Een vakantiehuis aan de Belgische Kust huren is een mooie start van een gezellige vakantie. Waar de provincie West-Vlaanderen grenst aan de Noordzee, strekt zich een 70 kilometer lange kustlijn uit met stranden van zacht, wit zand en gezellige badplaatsen. Met hun brede strandboulevards, hotels, appartementencomplexen, kampeerterreinen, visrestaurants, strandwinkels en gamehallen trekken deze vakantieoorden veel bezoekers, vooral in het hoogseizoen in de zomermaanden, maar er hangt altijd een sfeer van ontspannen plezier. Gezinnen komen hier jaar na jaar, generatie na generatie terug voor hun zomervakantie, om er te genieten van de bekende, door de tijd beproefde genoegens.

De Panne

De Panne

De Panne is een ontspannen badplaats, waar ouderwetse badhuisjes op wielen het brede strand flankeren en zeilwagens op winderige dagen over het zand scheren. Hier ligt ook het populaire pretpark Plopsaland, terwijl het nabijgelegen duinreservaat De Westboek ongerept landschappen te bieden heeft.

De Haan

De Haan is een van de aantrekkelijkste Belgische badplaatsen, met een goed strand en een beheerste toeristische ontwikkeling, die de fraaie, villa's uit de 20e eeuw onaangetast heeft gelaten. Het stadje ontleent zijn naam aan de legende dat vissers hier ooit in veiligheid werden gebracht doordat een haan kraaide op het strand.

Knokke-Heist

Knokke-Heist wordt beschouwd als de chicste badplaats van BelgiŽ. De kleine, neogotische Visserskapel dateert uit 1892. Tegenwoordig valt het bouwwerk in het niet bij de moderne architectuur van dit westelijke deel van Knokke-Heist.