Home


Vakantiehuis in Nederland huren | Geen vakantieveiling stress | Vakantie met musea en pretparken

Een vakantiehuis in Nederland huren is een mooie start van een gezellige vakantie. Je hoeft op deze site niet te bieden op een huisje zoals bij een vakantie veiling, maar kunt gewoon heel simpel een huisje huren. Een groot nadeel van het bieden via een vakantieveiling zijn personen die de prijs opdrijven, daar heb je bij Primavakantie.nl geen last van. Nederland is een mooi land om op vakantie te gaan. Vervoer per auto, bus of trein zijn snel, de afstanden zijn kort, en er is een overvloed aan bezienswaardigheden en activiteiten. Dit is prettig want je hoeft je van te voren geen zorgen te maken en alles te plannen, zoals je vaak wel moet doen voor een vakantie in het buitenland. Waar je in Nederland ook woont, binnen enkele uren ben je bij je favoriete vakantiehuis. Nederland is niet echt goedkoop te noemen, maar er zijn wel duurdere landen in Europa te vinden. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je doet, ga je naar restaurants of kook je zelf een lekkere maaltijd in je vakantiehuisje? Nederland is een klein land, zo plat als een pannekoek, het waait er vaak en heeft een grote rol gespeeld in de geschiedenis. De kunst van Rembrandt en Vincent Van Gogh is over de hele wereld bekend. Tulpen, klompen, windmolens, kaas, dijken, dat zijn de steekwoorden voor de bezoekers van het buitenland. De meeste bezoekers beginnen hun vakantie in Amsterdam. Het unieke Van Gogh museum en het Rijksmuseum zijn een must. Huur een fiets om de Jordaan te verkennen en maak een tochtje met een rondvaarboot door de fraaie kanalen. Naast een tripje door de kanalen en leuke fietstochten, is Amsterdam een mooie stad voor de hele famile. Het Nederlands Scheepvaartmuseum, met grote schepen is erg interessant. De overtollige energie kan worden besteed in het Vondelpark.

Uitjes voor de familie

Kinderdijkse windmolens

Leuke uitstapjes voor jong en oud. Neem een kijkje in het Frans Hals museum in Haarlem en bezoek de prachtige stad Leiden. Het Maritshuis in Den Haag heeft een wereldberoemde verzameling schilderijen. Maak een boottocht in Rotterdam en bezoek het Boijmans van Beuningen museum en het Maritiem museum. De Kinderdijk in Zuid-Holland met de fraaie Kinderdijkse windmolens mag u niet missen. De Efteling, 'Het Nederlandse Disneyland', is een groot pretpark in Kaatsheuvel. Burgers' Zoo in Arnhem is de best bezochtte attractie in Gelderland. Deze dierentuin heeft zeer veel te bieden: Safari, Bush (tropisch regenwoud), Ocean en de Rimba.

Je kunt onder andere vakantiehuizen boeken in:
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Zeeland

Een huisje in Groningen huren zonder de stress van een vakantieveiling

Zernikeborg

Het vinden van een goede datum voor vakantieparken en vakantiehuisjes in Nederland kan behoorlijk lastig zijn bij een vakantieveiling site. Dat gaat bij ons gelukkig toch een stuk beter. Geen stress en voldoende keuze. Een sociale component avant la lettre hebben de hofjes, of beter gezegd: gasthuizen, die binnen de Diepenring liggen. Hier werden ooit behoeftigen gehuisvest, nu zijn het gewild woon-hotspots. Zoals het Pepergasthuis, waar de serene sfeer in totaal contrast staat met het rumoer van het uitgaangsgebied, dat het rustieke hofje schampt. Letterlijk achter het houten deurtje ligt het epicentrum van de Groninger 24-uurs horeca. Het gasthuis kent verder een feestzaal en een historische kerk. De zon schittert in het water. Trendy Bossa Nova-deuntjes zoemen rond en een hippe populatie, variërend van student tot veertiger, drinken ijsthee en mojito's. Het gros hangt in Jan Des Bouvrie-achtige lougemeubels. Is dit St. Tropez? Nee, Groningen stad. Om precies te zijn: Paviljoen Kaap Hoorn, aan het Hoornse en Paterswoldsemeer. Vanaf het terras strekt zich de skyline van Groningen uit. Ooit bestond deze voornamelijk uit de vijf pijpen van de EGD-centrale, maar de Martinitoren heeft versterking gekregen van niet alleen het hoofdkantoor van de Gasunie, maar ook van het reusachtige overheidspand waar de studietoelagen verdeeld worden, het DUO-gebouw. Ruim 50.000 studenten houden Groningen de klok rond levendig. De meest klassieke studies zijn traditioneel gevestigd in de binnenstad, de bčta-richtingen zjin gesitueerd op het Zernikecomplex aan de noordrand van de stad. De diverse faculteitsgebouwen lijken elkaar de loef af te steken in excentriciteit. Zo lijkt het ontwerp voor de Zernikeborg, het ICT-knooppunt voor Noord-Nederland, veel op de commandotoren van een duikboot, die net boven water is gekomen.